Sneak Peek

Om u een indruk te geven waar ik mijn aanbod op richt….


Kost het veel tijd, geld en moeite om het kwaliteitsniveau te bereiken dat u wilt?

Professionals in de Health Care vinden hier producten en diensten om met meer gemak en minder kosten aan de regelgeving te voldoen. Ook vinden ze hier nieuwe ideeën om de kwaliteit te verhogen en de patiëntveiligheid te kunnen garanderen.

  • Bent u professional in de Health Care of Life Sciences?
  • Bent u (eind)verantwoordelijk voor de kwaliteit binnen uw organisatie?
  • Misschien maakt u zich zorgen over de patiëntveiligheid en de  gevolgen van een recall, een inspectie en de mogelijke reputatieschade?
  • Of wellicht bent u op zoek naar overzicht zodat u weer aan het stuur zit en verantwoorde keuzes kunt maken. Keuzes die kosten en afbreukrisico’s laag houden en waar patiëntveiligheid geen zorg is?
  • Of bent u een manager die meer draagvlak wil voor de kwaliteit, de veiligheid en de regelgeving op de werkvloer zodat de kwaliteitsafdeling niet steeds moet worden uitgebreid?
  • Wilt u kwaliteit voor u laten werken?

Dan bent u hier op de juiste plek!

Ik ben Frank van Zutphen. Het is mijn passie  om health care professionals te ondersteunen om met meer gemak en minder kosten het kwaliteitsniveau te verhogen en de patiëntveiligheid te garanderen.

Vele professionals hebben kopzorgen om het kwaliteitsniveau te bereiken en de vergunning of de certificering te behouden. Zij ervaren stress omdat er zoveel moet gebeuren en de kosten oplopen. Dit kan de veiligheid van de patiënt in gevaar brengen en reputatieschade veroorzaken.

En dat is wat u ten allen tijden wilt vermijden.

Grote kans dat u al veel ondernomen heeft om dit probleem te verhelpen. Toch merk ik dat er vaak met een goede intentie wordt gewerkt aan de verkeerde of te veel prioriteiten. Er is veel te doen en men gaat met goede moed snel aan de slag. Let wel: aan de slag gaan is goed.

Echter… een systematische en gestructureerde aanpak van de uiteenlopende prioriteiten ontbreekt. Ad hoc acties krijgen op die manier de overhand.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de Health Care industrie heb ik met mijn inzichten, tools en ervaring een bewezen strategie ontwikkeld die ook past bij uw organisatie. Deze stategie zorgt ervoor dat u weer aan het stuur komt te zitten. Samen met u zorg ik voor een aanpak die verder reikt dan de korte termijn. Een aanpak die kwaliteit voor u laat werken!

Is dit wat voor u?

Klik dan hier om vast te stellen of u baat kunt hebben bij één van onze diensten.